Managing trustee en directeur van Imbeke development center

Mrs. Redemptah
Sophie A. Otieno

Ik organiseer en beheer het opgerichte Imbeke-opleidingscentrum in het dorp met bijzondere aandacht voor het opleiden van jonge vrouwen en mannen in vaardigheden die hen in staat moeten stellen inkomstengenererende activiteiten te starten om de levensstandaard van hun gezin en familie te verhogen.
Verder werf ik vrijwilligers om hun vaardigheden en tijd aan de gemeenschap over te dragen en streef naar samenwerking met nieuwe partners om onze kennis te delen.

Mrs. Redemptah Sophie A. Otieno

mijn verhaal

Ik ontmoette enkele Belgische vrienden in Kabondo. Twee van hen, Lea en Frans, maakten in 2009 kennis met ons werk in Oyugis. Zij raakten geïnteresseerd en herdoopten hun non-profitorganisatie tot Imani Belgium.

Imani

Dit is uitgegroeid tot een intense samenwerking waarin we kennis en vaardigheden uitwisselen en aan beide zijden inzichten verwerven met respect voor elkaars culturele waarden. Via Imani Belgium kregen we een veel groter bereik om de gemeenschap te helpen.

Oprichting charitable trust

Imbeke

Imani Belgium maakte ook de oprichting mogelijk van het Imbeke Charitable Trust waarmee we een groter deel van de gemeenschap kunnen bereiken. Dit leidde op zijn beurt tot de oprichting van het Imbeke Centrum voor capaciteitsopbouw van de gemeenschap en voor opleidingen in beroepsvaardigheden voor kwetsbare meisjes en tienermoeders.

Het centrum bevindt zich in het midden van het dorp en geeft iedereen in de gemeenschap het gevoel dat ze erbij horen. Het doet me goed om te zien dat het centrum groeit, dat de vrouwen zich ontwikkelen, dat kinderen naar school gaan, dat jonge vrouwen vaardigheden leren, dat boeren een opleiding krijgen, en ja IMBEKE CENTRE MAAKT EEN GROOT VERSCHIL IN DEZE GEMEENSCHAP!!!!!

IK BEN EEN TROTSE VROUW EN MOEDER VAN EEN TROTSE GEMEENSCHAP.

Bekijk onze website www.imbeke.org

sophie redemptha

telefoon Nummer:

E-mail:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief