Imani Belgium vzw – Imbeke Trust

Sponsor een student

Imani Belgium

Sponsoring

Imani Belgium vzw hecht uitermate veel belang aan een voortgezette vorming en opleiding van meisjes en jongens. Dit project wordt mede gedragen door individuele sponsors.

focus op zelfontwikkeling en zelfstandigheid

Studenten sponsoring

Studenten van de Nyandiwa Secondary School, gesponsord door Imani Belgium, netjes uitgedost in schooluniform.

Onderwijs

Het middelbaar onderwijs is niet gratis en duur. Het gebeurt dan ook regelmatig dat studenten het schoolgeld niet (meer) kunnen betalen en naar huis gestuurd worden (dropped out). Daardoor verliezen ze soms 1 of meerdere jaren. Vooral de weeskinderen die aangewezen zijn op hulp van hun familie, (grootouders, nonkels) zijn hiervan het eerste slachtoffer. Daarom richt het programma zich tot wezen en kansarme jongeren om hen de kans te geven middelbaar onderwijs te volgen.

Internaat

Soms wordt de voorkeur gegeven aan een internaat omdat ze daardoor verlost worden van een aantal dagdagelijkse zorgen als onderdak, voeding enz. Vooral voor de meisjes is het daarbij ook nog belangrijk dat ze in een beschermde omgeving kunnen verblijven. De vordering van de student wordt regelmatig geëvalueerd. Bij een gebrek aan inzet wordt het geld weerhouden.

Sponsoring

Deze kinderen worden bij voorkeur voor de gehele schoolopleiding gesponsord. De middelbare school duurt 4 jaar. 

Middelbare school duurt 4 jaar en kost gemiddeld 30 euro per maand. Wil je graag bijdragen aan dit project, maar vind je het maandelijkse bedrag te hoog, dan mag je uiteraard ook zelf bepalen hoeveel je wil storten

Een student kan door u gesponsord worden.

Wens je meer informatie neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

gesponsorde student

Sponsor Ons
Elke Stap van de weg

De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen.